Termeni si conditii

Site-ul www.horeca-star.ro este proprietatea SC Alemio Light SRL, cu sediul in Timisoara, P-ta Bisericii, Nr. 7 companie care comercializeaza produse pentru clientii profesionali din domeniul Horeca respectiv restaurante, baruri, hoteluri, catering, cofetarii etc.

 

Site-ul www.horeca-star.ro nu este un site de vanzari online. Cosul de cumparaturi pe care vi-l punem la dispozitie reprezinta un instrument simplu pentru a ne transmite cererea dumneavoastra.

 

Pentru a ne transmite cererea dumneavoastra va trebui sa urmati instructiunile din sectiunea “Cum comand?”

 

Dupa primirea mesajului dumneavoastra veti fi contactat telefonic sau prin e-mail de catre unul dintre operatorii nostri pentru a stabili toate detaliile legate de componenta comenzii, facturare si livrare.

 

Livrarea se va face prin mijloacele proprii (gratuit) sau prin curier, caz in care poate implica costuri daca are o valoare mai mica de 400 lei.

 

Comenzile pe care le transmiteti prin intermediul site-ului nu reprezinta obligatii contractuale. Obligatiile contractuale vor aparea doar in momentul acceptarii facturii fiscale si a conditiilor de livrare.

 

Continutul si designul site-ului www.horeca-star.ro apartin SC Alemio Light SRL si/sau colaboratorilor sai si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele publicate pe www.horeca-star.ro fara a obtine permisiunea scrisa din partea SC Alemio Light SRL.

 

Intrucat prezentarea produselor se face prin intermediul fotografiilor si a descrierilor va atentionam ca este posibil sa existe mici diferente intre produsele fizice si prezentarea facuta pe site. Va informam ca preturile, disponibilitatea si caracteristicile produselor pot fi schimbate in orice moment, fara a fi atentionati in prealabil.

 

Va rugam sa ne contactati telefonic sau prin e-mail oricand aveti nelamuriri sau doriti sa ne transmiteti sugestiile si comenzile dumneavoastra.

 

Va multumim pentru atentia acordata acestor informatii.

 

Echipa Horeca Star

 

ABONEAZA-TE ACUM LA
NEWSLETTERUL HORECA STAR!
Nume companie
Domeniu de activitate
Adresa de e-mail
 
COMENZI SI INFO
Tel. 0722627376
SUPORT CLIENTI
sales@horeca-star.ro
TIMISOARA
P-ta Bisericii, Nr 7