Cum comand?

Atunci cand ideile si propunerile noastre vi se par interesante si utile pentru dumneavoastra puteti trimite o comanda catre noi procedand in modul descris mai jos.
 

Primul pas este crearea unui cont. Puteti face unul accesand "Cont nou" pe prima pagina (sus, coltul din dreapta) sau din Cosul de Cumparaturi.

 Veti fi redirectionati automat pe pagina unde se pot introduce datele personale.

Colectam doar informatiile minime necesare pentru realizarea contului - respectiv Nume, E-mail, Telefon si Localitate la care se mai adauga Adresa de Livrare in cazul in care deja v-ati manifestat intentia de a achizitiona produsele noastre punandu-le in Cosul de Cumparaturi. Dupa ce ati completat toate campurile necesare si ati ales optiunile, apasati pe butonul "Creaza cont" sau "Finalizeaza Comanda".

Folosim informatiile comunicate de dumneavoastra cu scopul de a va putea contacta, de a emite factura fiscala in cazul in care ne confirmati comanda dumneavoastra si de a va livra bunurile achizitionate de dumneavoastra.

In cazul in care doriti sa modificati datele, le puteti accesa dand click pe "Contul meu" de pe prima pagina.

In cazul in care doriti sa stergeti contul dumneavoastra va rugam sa ne contactati telefonic sau pe e-mail si vom face de indata acest lucru.

Al doilea pas este selectarea produselor dorite (in cazul in care nu ati facut asta deja) si introducerea lor in cos. Daca este cazul, puteti schimba cantitatea sau puteti scoate articole din comanda.

Al treilea pas este selectarea modalitatii de plata cea mai convenabila pentru dumneavoastra (deocamdata plata cu cardul nu este disponibila) si modalitatea de livrare.

Dupa finalizarea comenzii aceasta va fi preluata de un operator care va va contacta pentru a stabili detaliile finale legate de comanda dumneavoastra.

Va multumim!

ABONEAZA-TE ACUM LA
NEWSLETTERUL HORECA STAR!
Nume companie
Domeniu de activitate
Adresa de e-mail
 
COMENZI SI INFO
Tel. 0722627376
SUPORT CLIENTI
sales@horeca-star.ro
TIMISOARA
P-ta Bisericii, Nr 7