Servetele premium 40x40 cm verzi
Servetele premium 40x40 cm verzi
COD: 11606
 
 
 
-16%
Papstar
 
 
 
 
 
 
Pret:
35.70 lei
29.87 lei
(inclusiv tva)
 
 
 
Descriere produs

Verdele este culoarea dumneavoastra favorita si cautati noi solutii pentru a obtine aprecierea clientilor, determinandu-i astfel sa revina si sa va recomande cunoscutilor? Alegeti sa folositi si aceste servetele premium verzi ! Veti oferi clientilor dumneavoastra placerea interactiunii cu un produs excelent, conceput pentru a satisface cele mai ridicate exigente din industria ospitalitatii!

 

Fabricate din hartie, aceste servetele groase verzi au o tinuta deosebita, putand fi pliate in diferite forme pe care le pastreaza chiar si atunci cand sunt asezate pe verticala. Culoarea este puternica si imprimata uniform, pe ambele fete. Sunt foarte absorbante, iar la atingere lasa o senzatie moale si catifelata, asemanatoare cu cea a produselor textile.

 

Pretul afisat este pentru un pachet cu 50 de servetele verzi 40x40 cm. Cantitatea minima care se poate comanda este de un pachet.

 

Puteti asorta aceste servetele verde inchis si cu alte produse complementare din aceeasi gama de culoare, cum ar fi traversele sau lumanarile conice.

 

ABONEAZA-TE ACUM LA
NEWSLETTERUL HORECA STAR!
Nume companie
Domeniu de activitate
Adresa de e-mail
 
COMENZI SI INFO
Tel. 0722627376
SUPORT CLIENTI
sales@horeca-star.ro
TIMISOARA
P-ta Bisericii, Nr 7