Servetele 40x40 cm verde maslina
Servetele 40x40 cm verde maslina

Servetele 40x40 cm verde maslina

 
 
 
COD: 81749
 
 
 
-16%
Papstar
 
 
 
 
 
 
Pret:
35.70 lei
29.87 lei
(inclusiv tva)
 
 
 
Descriere produs

Va numarati printre cei care stiu ca pentru a castiga aprecierea unui client este foarte important sa ii oferiti experiente unice, cu servicii si produse de cea mai buna calitate? Servetelul este unul dintre articolele aparent banale care atunci cand este de calitate premium si are culoarea potrivita face diferenta!

 

Aceste servetele verde maslina fac parte din gama de varf " Royal Collection ".  Proprietatile functionale sunt unele de exceptie, fiind fabricate dintr-o hartie groasa, care ii asigura o tinuta excelenta. Sunt placute la atingere, iar puterea de absorbtie este foarte mare. Culoarea este stabila si uniforma, impregnata pe ambele fete. Dimensiunile sunt generoase, de 40 x 40 cm.

 

Recomandam folosirea acestor servetele verzi pentru nunta , botez sau orice alt eveniment care impune standarde ridicate de servire. Ele pot fi folosite si in activitatea de zi cu zi a restaurantelor, costul unitar aparent ridicat fiind usor de amortizat atunci cand li se adauga functiuni complementare, gen port-tacam.

 

Se livreaza ambalate in pachete cu cate 50 de bucati de servetele premium 40x40 cm. Pretul afisat este pentru un pachet.

 

ABONEAZA-TE ACUM LA
NEWSLETTERUL HORECA STAR!
Nume companie
Domeniu de activitate
Adresa de e-mail
 
COMENZI SI INFO
Tel. 0722627376
SUPORT CLIENTI
sales@horeca-star.ro
TIMISOARA
P-ta Bisericii, Nr 7