COD: 10821
 
 
 
-16%
Papstar
 
 
 
 
 
 
Pret:
35.70 lei
29.87 lei
(inclusiv tva)
 
 
 
Descriere produs

Un servetel premium, din hartie de inalta calitate care datorita tehnologiei speciale de fabricatie are pe ambele parti un aspect foarte apropiat de cel al servetelor textile. Este usor de pliat, isi pastreaza forma timp indelungat si are o buna putere de absorbtie.

 

Fiind foarte placut la atingere si fara miros se poate folosi atat ca si element decorativ cat si pentru consum (port tacam sau in suport).

 

Pretul afisat este pentru un pachet cu 50 de bucati.

 

Calitatile enumerate mai sus precum si dimensiunile generoase de 40 x 40 cm recomanda utilizarea de servetele premium la:

 

- restaurante de lux atunci cand veti dori sa oferiti clientilor un plus de rafinament si eleganta;

 

 - furnizarea de servicii catering la nivel premium atunci cand veti dori sa obtineti satisfactia clientilor combinand meniul exclusiv cu accesorii de cea mai inalta calitate;

 

- evenimente speciale - nunti, botezuri, petreceri corporate, aniversari etc. atunci cand veti putea raspunde celor mai variate cereri ale clientului utilizand servetele colorate pentru a crea legatura potrivita intre decorul general al salii si locul fiecarui participant.

 

In toate aceste situatii puteti accentua efectul spectaculos asupra clientului folosind produsele complementare de culoare maro cum ar fi lumanarile, naproanele sau traversele.

 

Datorita modului de productie care afecteaza mediul la un nivel minim precum si a folosirii exclusiv a unor materii prime obtinute printr-un management responsabil al padurilor acest produs este certificat NORDIC ECOLABEL * si  FSC® **.

 

* NORDIC ECOLABEL - Producătorii de hârtie și lemn din Scandinavia s-au reunit pentru a evalua pe deplin întregul proces de producție cu NORDIC ECOLABEL. Scopul este certificarea produselor a căror producție totală - de la extracția materiilor prime pana la producția și eliminarea deșeurilor - afecteaza mediul cât mai puțin posibil.

** FSC® - Sigla FSC® este unul dintre cele mai cunoscute sigilii de calitate la nivel internațional. FSC® (Consiliul de administrare a pădurilor), o organizație non-guvernamentală internațională, caritabilă, cu sediul în Bonn, Germania, a fost înființată în 1993 ca urmare a Conferinței privind mediul și dezvoltarea de la Rio de Janeiro. Scopul FSC® este de a promova gestionarea padurilor intr-un mod ecologic,  benefic social și fezabil din punct de vedere economic.

ABONEAZA-TE ACUM LA
NEWSLETTERUL HORECA STAR!
Nume companie
Domeniu de activitate
Adresa de e-mail
 
COMENZI SI INFO
Tel. 0722627376
SUPORT CLIENTI
sales@horeca-star.ro
TIMISOARA
P-ta Bisericii, Nr 7