Servetele 40x40 cm rosii "Shining Stars"

Servetele 40x40 cm rosii "Shining Stars"

 
 
 
COD: 54616
 
 
 
-12%
Horeca Star
 
 
 
 
 
 
Pret:
35.84 lei
31.63 lei
(inclusiv tva)
 
 
 
Descriere produs

Servetelele rosii "Shining Stars" au o culoare vie si sunt decorate cu stelute argintii si aurii de diferite marimi. Materialul special din care sunt confectionate se numeste airlaid si are cateva proprietati foarte apreciate in industria ospitalitatii: se pliaza cu usurinta si isi pastreaza forma, are consistenta materialelor textile, este foarte absorbant si are o rezistenta deosebita la rupere (chiar si atunci cand este umed).

 

Au dimensiuni generoase de 40x40 cm, sunt impaturite 1/4 si se livreaza ambalate in seturi cu cate 50 de bucati. Pretul afisat este pentru un pachet (50 de bucati).

 

Materialul premium din care sunt confectionate si pretul foarte atractiv plaseaza servetelele rosii "Shining Stars" in topul alegerilor dumneavoastra, avand un raport calitate/pret exceptional. Va recomandam sa profitati de aceasta oferta speciala si sa oferiti clientilor dumneavoastra ocazia de a se bucura pe langa meniurile alese pe care le-ati pregatit si de folosirea unor accesorii de calitate superioara, pe care le pot intalni doar in localul dumneavoastra!

ABONEAZA-TE ACUM LA
NEWSLETTERUL HORECA STAR!
Nume companie
Domeniu de activitate
Adresa de e-mail
 
COMENZI SI INFO
Tel. 0722627376
SUPORT CLIENTI
sales@horeca-star.ro
TIMISOARA
P-ta Bisericii, Nr 7