Servetele 40x40 cm aurii "X-mas Elegance"

Servetele 40x40 cm aurii "X-mas Elegance"

 
 
 
COD: 87104
 
 
 
Papstar
 
 
 
 
 
 
Pret:
32.94 lei
(inclusiv tva)
 
 
 
Descriere produs

Perioada sarbatorilor de iarna este probabil cea in care acordam cea mai mare atentie modului in care ne prezentam in fata clientilor. Indiferent daca acestia sunt angajati ai companiilor care isi organizeaza petrecerile de sfarsit de an, turisti aflati in vacanta sau clientii nostri fideli care ne-au calcat pragul zi de zi, simtim intotdeauna nevoia sa ii tratam altfel in apropierea sarbatorilor de Craciun.

 

Pentru a reusi acest lucru va oferim servetele de lux in editie speciala pentru sarbatori. Materialul din care sunt confectionate are aceleasi caracteristici premium, respectiv este foarte placut la atingere, se pliaza cu usurinta si isi pastreaza forma ulterior. Designul lor este insa conceput pentru sarbatorile de iarna, cu elemente care fac legatura directa cu spiritul intalnit numai de Craciun.

 

Servetelele aurii din gama "X-mas Elegance" au ca si elemente decorative braduti stilizati, stelute aurii si bineinteles, fulgii de nea aurii si argintii. Dimensiunile unui servetel sunt de 40x40 cm si se livreaza impachetat in 4.

 

Pretul afisat este pentru un pachet cu 50 de bucati.

 

 

ABONEAZA-TE ACUM LA
NEWSLETTERUL HORECA STAR!
Nume companie
Domeniu de activitate
Adresa de e-mail
 
COMENZI SI INFO
Tel. 0722627376
SUPORT CLIENTI
sales@horeca-star.ro
TIMISOARA
P-ta Bisericii, Nr 7