Platou servire negru, PET, 55 x 36 cm

Platou servire negru 55x36 cm
Platou servire negru 55x36 cm

Platou servire negru, PET, 55 x 36 cm

 
 
 
COD: 88444
 
 
 
-6%
Papstar
 
 
 
 
 
 
Pret:
68.89 lei
64.82 lei
(inclusiv tva)
 
 
 
Descriere produs

Pentru ca sa va bucurati cu adevarat de succes in afacerea de livrare a platourilor la domiciliu nu mai este suficient sa concepeti preparate originale, extrem de gustoase. Si modul de prezentare este extrem de important, iar conditiile de igiena pe durata transportului sunt urmarite cu atentie de catre clienti. Pentru ca sa puteti oferi conditii de livrare si transport pe masura asteptarilor clientilor, am introdus in oferta noastra si aceste platouri mari cu capac (capacul se comanda separat).

 

Avand dimensiuni foarte generoase, de 55 cm pe lungime si 36 cm pe latime, aceste platouri rezistente sunt fabricate din PET si se preteaza excelent pentru montarea unor cantitati mari de aperitive, feluri principale sau dulciuri. Pentru a impiedica deplasarea preparatelor pe durata transportului ele sunt prevazute cu mici ridicaturi in partea centrala. Forma este foarte eleganta, contribuind la o calitate ridicata a ansamblului preparate - ambalaj.

 

Ambalarea este facuta in seturi cu cate 10 platouri unica folosinta. Pretul afisat este pentru un set.

 

Pentru ca transportul sa se faca cu usurinta puteti atasa si capacul transparent dedicat pentru acest model (se comanda separat, nu este inclus in pret!).

 

 

ABONEAZA-TE ACUM LA
NEWSLETTERUL HORECA STAR!
Nume companie
Domeniu de activitate
Adresa de e-mail
 
COMENZI SI INFO
Tel. 0722627376
SUPORT CLIENTI
sales@horeca-star.ro
TIMISOARA
P-ta Bisericii, Nr 7