Paie din hartie flexibile, ambalate individual, negre, diametru 6 mm, lungime 20 cm

Paie din hartie negre, ambalate individual
Paie din hartie negre, ambalate individual

Paie din hartie flexibile, ambalate individual, negre, diametru 6 mm, lungime 20 cm

 
 
 
COD: 89002
 
 
 
-40%
Papstar
 
 
 
 
 
 
Pret:
14.87 lei
8.95 lei
(inclusiv tva)
 
 
 
Descriere produs

Folosirea unor paie negre ambalate individual va permite sa le oferiti clientilor dumneavoastra conditii maxime de igiena precum si oportunitatea de a se implica in lupta pentru diminuarea consecintelor nefaste ale poluarii cu plastic.

 

Materia prime folosita la fabricarea acestor paie este hartia, astfel ca dupa folosire ele se descompun cu usurinta. Diametrul unui pai este de 6 mm, iar lungimea lui de 20 cm. Fiecare pai este ambalat individual intr-un pliculet alb, de asemenea din hartie. Puteti folosi acest produs pentru orice fel de bauturi, dar el isi pastreaza cele mai bune proprietati in bauturile reci, cu temperatura de pana la 23°C. Rezista fara sa se inmoaie aproximativ o ora.

 

Pretul afisat este pentru un set cu 100 de paie negre din hartie .

 

Datorita conditiilor stricte de obtinere a materiei prime, acest produs beneficiaza de certificarea FSC®. Forest Stewardship Council (FSC®) este o renumita organizatie internationala care a luat nastere in 1993 cu scopul de a promova exploatarea padurilor intr-un mod sustenabil care sa perimita atat protectia mediului cat si continuarea afacerilor care sunt dependente de aceasta resursa.

ABONEAZA-TE ACUM LA
NEWSLETTERUL HORECA STAR!
Nume companie
Domeniu de activitate
Adresa de e-mail
 
COMENZI SI INFO
Tel. 0722627376
SUPORT CLIENTI
sales@horeca-star.ro
TIMISOARA
P-ta Bisericii, Nr 7