Hartie dantelata alba, rotunda, diametru 28 cm

Hartie dantelata alba, rotunda, diametru 28 cm

 
 
 
COD: 12268
 
 
 
-23%
Papstar
 
 
 
 
 
 
Pret:
18.03 lei
13.90 lei
(inclusiv tva)
 
 
 
Descriere produs

Va numarati printre profesionistii din industria ospitalitatii care constientizeaza importanta micilor detalii pentru a aduce multumirea clientilor si a-i determina sa revina la dumneavoastra? Suntem convinsi ca da, astfel ca am pregatit pentru dumneavoastra o gama larga de hartii dantelate , cu dimensiuni variate, potrivite pentru orice nevoi ati avea!

 

Aceasta hartie dantelata are o forma rotunda, plina la interior si cu un model dantela pe exterior. Motivul folosit este cel al unui trandafir cu codita si frunzulite. Diametrul este de 28 cm. Hartia din care este confectionata are grosimea de 40 g/m2. Aceasta nu a fost albita prin procedee chimice, astfel ca este sigura pentru contactul cu alimentele.

 

Un set contine 100 bucati de hartie dantelata 28 cm. Pretul afisat este pentru un set cu 100 de bucati.

 

Puteti folosi aceasta dantela atat ca si baza decorativa pentru un tort sau o prajitura rotunda, cat si pentru decorul platourilor si farfuriilor in restaurante sau la serviciile de catering.

 

Datorita folosirii exclusiv a unor materii prime obtinute printr-un management responsabil al padurilor acest produs este certificat FSC®.

ABONEAZA-TE ACUM LA
NEWSLETTERUL HORECA STAR!
Nume companie
Domeniu de activitate
Adresa de e-mail
 
COMENZI SI INFO
Tel. 0722627376
SUPORT CLIENTI
sales@horeca-star.ro
TIMISOARA
P-ta Bisericii, Nr 7