Farfurie trestie de zahar, Ø 23 cm, 3 compartimente, "Pure"

farfurii trestie de zahar 3 compartimente
farfurii trestie de zahar 3 compartimente

Farfurie trestie de zahar, Ø 23 cm, 3 compartimente, "Pure"

 
 
 
COD: 84584
 
 
 
-18%
Papstar
 
 
 
 
 
 
Pret:
36.35 lei
29.94 lei
(inclusiv tva)
 
 
 
Descriere produs

Farfuriile de unica folosinta biodegradabile fac parte din gama produselor premium. Sunt de culoare alba si sunt fabricate dintr-o materie prima naturala, respectiv fibrele care raman in urma prelucrarii trestiei de zahar. Datorita acestui mod de fabricatie sunt compostabile.

 

Au un diametru de 23 cm si o inaltime de 2 cm. Gama lor de utilizare este larga si include alimentele foarte fierbinti, dar se pot folosi si la incalzirea mancarurilor in cuptoarele cu microunde (la temperaturi de pana la 100°C, maximum 5 minute). Sunt impartite in 3 compartimente care usureaza servirea mancarurilor cu sosuri si/sau salate.

 

Sunt rezistente la grasimi, au o rigiditate excelenta, iar aspectul este natural, usor lucios. Fiecare set de cate 50 de bucati este ambalat intr-o folie transparenta astfel ca pot fi transportate cu usurinta si cel mai important este ca raman curate si fara praf pana in momentul folosirii.

 

Pe baza caracteristicilor enumerate mai sus, recomandam utilizarea farfuriilor din trestie de zahar de catre fast-food-uri, cofetarii si furnizorii de catering.

 

ABONEAZA-TE ACUM LA
NEWSLETTERUL HORECA STAR!
Nume companie
Domeniu de activitate
Adresa de e-mail
 
COMENZI SI INFO
Tel. 0722627376
SUPORT CLIENTI
sales@horeca-star.ro
TIMISOARA
P-ta Bisericii, Nr 7