Traversa non-textila, 24 m x 40 cm, nisip, "Rose"

Traversa culoarea nisipului, 24 m x 40 cm
Traversa culoarea nisipului, 24 m x 40 cm

Traversa non-textila, 24 m x 40 cm, nisip, "Rose"

 
 
 
COD: 88760
 
 
 
NOU
-14%
Papstar
 
 
 
 
 
 
Pret:
87.20 lei
74.72 lei
(inclusiv tva)
 
 
 
Descriere produs

Cautati solutii pentru ca mesele din localul dumneavoastra sa capteze privirile clientilor? Folositi pentru fiecare loc de servire a mesei cate o traversa culoarea nisipului si veti fi in trend cu cele mai noi tendinte din design! In plus, veti asigura un plus de protectie mobilierului si veti oferi clientilor garantia pentru cele mai ridicate conditii de igiena!

 

Fabricata dintr-un material inovator (un amestec de hartie de servetel cu fibre sintetice) aceasta traversa face parte din categoria premium a materialelor de unica folosinta. O dovedeste atat aspectul sau, foarte asemanator cu cel al materialelor textile, cat si functionalitatea, fiind moale la atingere si rezistenta la rupere. Acest tip de material absoarbe lichidele. Culorile cu care este realizata traversa de culoarea nisipului pentru masa sunt stabile si nu sunt afectate de o eventuala interactiune cu lichidele.

 

Pe o rola se gaseste material cu lungimea de 24 m si latimea de 20 cm. Pentru usurinta in folosire, materialul este preperforat la fiecare 1,2 m, dupa rupere rezultand 20 de bucati cu lungimea de 1,2 m. 

 

Pretul afisat este pentru o singura rola, aceasta fiind si cantitatea minima care poate fi comandata.

 

ABONEAZA-TE ACUM LA
NEWSLETTERUL HORECA STAR!
Nume companie
Domeniu de activitate
Adresa de e-mail
 
COMENZI SI INFO
Tel. 0722627376
SUPORT CLIENTI
sales@horeca-star.ro
TIMISOARA
P-ta Bisericii, Nr 7