Traversa non-textila, 24 m x 40 cm, maro, "Elegance"

Traversa maro 24 m x 40 cm
Traversa maro 24 m x 40 cm

Traversa non-textila, 24 m x 40 cm, maro, "Elegance"

 
 
 
COD: 86507
 
 
 
Papstar
 
 
 
 
 
 
Pret:
74.72 lei
(inclusiv tva)
 
 
 
Descriere produs

Doriti sa oferiti in continuare clientilor dumneavoastra un loc de servire la mesei curat si elegant, dar stresul intretinerii materialelor textile v-a coplesit? Alegeti naproanele, placemat-urile sau traversele noastre de unica folosinta din gamele de varf si veti transforma o activitate complexa si stresanta intr-una foarte simpla, la indemana oricarui angajat, oricat de putin performant ar fi!

 

Materialul non-textil din care este fabricata traversa maro de unica folosinta este unul de top, obtinut cu ajutorul unor tehnologii speciale care permit suprapunerea a 2 straturi de materiale cu proprietati diferite. Ca urmare a acestui proces produsul final este gros, cu aspectul unui material textil. Este moale la pipait si rezistent la rupere, dar absoarbe lichidele. 

 

Lungimea totala a materialului infasurat intr-o rola este de 24 m, iar latimea acestuia este de 40 cm. Pentru o utilizare facila, materialul este perforat la fiecare 1,2 m, astfel incat printr-o simpla rupere se obtin 20 de traverse dintr- rola.

 

Pretul afisat este pentru o rola cu lungimea de 24 m.

 

Pentru un efect maxim asupra musafirilor dumneavoastra, puteti folosi aceasta traversa pentru masa eleganta impreuna cu servetelele premium de 40x40 cm care fac parte din aceeasi gama.

ABONEAZA-TE ACUM LA
NEWSLETTERUL HORECA STAR!
Nume companie
Domeniu de activitate
Adresa de e-mail
 
COMENZI SI INFO
Tel. 0722627376
SUPORT CLIENTI
sales@horeca-star.ro
TIMISOARA
P-ta Bisericii, Nr 7