Traversa non-textila, 24 m x 40 cm, alb-argintiu, "Megan"

Traversa argintie 24 m x 40 cm
Traversa argintie 24 m x 40 cm

Traversa non-textila, 24 m x 40 cm, alb-argintiu, "Megan"

 
 
 
COD: 87737
 
 
 
Papstar
 
 
 
 
 
 
Pret:
74.72 lei
(inclusiv tva)
 
 
 
Descriere produs

Aveti nevoie de o solutie rapida pentru a imbunatati aspectul meselor din localul dumneavoastra, dar doriti in acelasi timp si sa oferiti oaspetilor dumneavoastra cele mai bune conditii sanitare? Exista o solutie simple pentru a rezolva aceste probleme: folosirea unor fete de masa, naproane sau traverse de unica folosinta!

 

Traversa pentru masa argintie "Megan" face parte din categoria produselor premium datorita materialului special din care este fabricata. Acesta se obtine printr-un proces tehnologic complex in decursul caruia peste un strat de baza din vascoza (fibre sintetice) se suprapune un strat de hartie de servetel pe care este imprimat modelul dorit. Materialul obtinut are o grosime mare, de 90 g/m2, este moale si placut la pipait, rezistent la rupere. Nu este impermeabil, absoarbe lichidele. Este fabricat integral din resurse regenerabile.

 

Aceasta traversa de unica folosinta argintie se livreaza in role, o rola continand 24 m de material cu latimea de 40 cm. Pentru a facilita folosirea, la fiecare 1,2 m rola este preperforata, astfel ca se pot obtine 20 de traverse prin rupere. 

 

Pretul afisat este pentru o singura rola.

 

 

ABONEAZA-TE ACUM LA
NEWSLETTERUL HORECA STAR!
Nume companie
Domeniu de activitate
Adresa de e-mail
 
COMENZI SI INFO
Tel. 0722627376
SUPORT CLIENTI
sales@horeca-star.ro
TIMISOARA
P-ta Bisericii, Nr 7