Placemat 30x40 cm, portocaliu, "Gourmet"

Placemat 30x40 cm, portocaliu, "Gourmet"

 
 
 
COD: 84959
 
 
 
Horeca Star
 
 
 
 
 
 
Pret:
95.95 lei
(inclusiv tva)
 
 
 
Descriere produs

In gama "Gourmet" veti gasi placematuri care sunt concepute special pentru profesionistii din domeniul HORECA, deoarece prin procesul de fabricatie special s-a reusit obtinerea unor produse de calitate care execeleaza din toate punctele de vedere: functionalitate, cost exploatare, tinuta si design.

 

Astfel, stratul de baza este realizat dintr-un amestec de fibre sintetice non-textile de polipropilena care permite ca tinuta si aspectul sa se asemene cu cele ale produselor textile. Suplimentar, peste stratul de baza s-a aplicat un film foarte subtire si transparent de polietilena care impermeabilizeaza produsul, asigurand astfel si o functionalitate foarte buna precum si posibilitatea de a le refolosi.

 

Pe scurt, ca si utilizatori ai acestor placematuri veti beneficia din plin de calitatile lor:

- sunt impermeabile;

- se pot curata cu carpa umeda si apoi se pot refolosi;

- au o tinuta impecabila, foarte asemanatoare cu cea a produselor textile;

- au un design unic, foarte atractiv;

- sunt rezistente la rupere;

- se preteaza utilizarii in mediul exterior.

 

Dimensiunile unui placemat portocaliu "Gourmet" sunt de 30 cm x 40 cm, iar greutatea materialului din care sunt confectionate este de 70 g/m2.

 

Se livreaza in seturi de cate 100 de bucati in cutii din carton care au capac transparent. Pretul afisat este pentru un set de 100 de bucati.

 

Va recomandam sa utilizati placemat-urile din gama "Gourmet" atunci cand in calitate de furnizori de servicii in industria ospitalitatii doriti sa asigurati un grad inalt de confort clientilor dumneavoastra, dar si sa pastrati costurile de operare in limite rezonabile.

 

ABONEAZA-TE ACUM LA
NEWSLETTERUL HORECA STAR!
Nume companie
Domeniu de activitate
Adresa de e-mail
 
COMENZI SI INFO
Tel. 0722627376
SUPORT CLIENTI
sales@horeca-star.ro
TIMISOARA
P-ta Bisericii, Nr 7