Fata de masa la rola, material non-textil, 25 m x 1,18 m, alba

Fata de masa alba premium 25 m
Fata de masa alba premium 25 m

Fata de masa la rola, material non-textil, 25 m x 1,18 m, alba

 
 
 
COD: 84935
 
 
 
Papstar
 
 
 
 
 
 
Pret:
174.99 lei
(inclusiv tva)
 
 
 
Descriere produs

Doriti sa oferiti clientilor dumneavoastra conditii exceptionale de igiena fara a face rabat de la confortul asigurat de clasicele materiale textile? Folositi produsele premium din gama "Soft Selection Plus" de la Horeca Star si veti atinge cu brio ambele deziderate!

 

Aceasta fata de masa de unica folosinta este fabricata dintr-un material special, non-textil, obtinut din fibre de polipropilena peste care s-a adaugat un film de protectie din polietilena. Gratie acestei tehnologii, pe langa faptul ca aceasta fata de masa impermeabila este foarte placuta la atingere, ea are si o rezistenta la rupere excelenta. Mai mult: este lavabila, putand fi curatata cu carpa umeda atunci cand se murdareste si poate fi folosita atat in interior cat si in exterior. Cu alte cuvinte, este echivalenta cu clasica fata de masa teflonata din material textil, insa face parte din gama produselor de unica folosinta.

 

O rola contine 25 m de material cu grosimea de 70 g/m2. Latimea rolei este de 1,18 m, iar culoarea este un alb imaculat.

 

Pretul afisat este pentru o rola cu lungimea de 25 m.

 

Va recomandam sa folositi acest model de tesatura non-textila in restaurante si pe terase (atat pentru protectia fetelor de masa textile cat si atunci cand aranjamentele de masa sunt foarte lungi), sau in catering (se transporta, monteaza si se debaraseaza cu maxima lejeritate).

 

 

ABONEAZA-TE ACUM LA
NEWSLETTERUL HORECA STAR!
Nume companie
Domeniu de activitate
Adresa de e-mail
 
COMENZI SI INFO
Tel. 0722627376
SUPORT CLIENTI
sales@horeca-star.ro
TIMISOARA
P-ta Bisericii, Nr 7