Suport manusi pentru masa de servire, plexiglas, gama "Clean Hands"

Suport manusi pentru masa de servire, plexiglas, gama "Clean Hands"

 
 
 
COD: DISP2
 
 
 
NOU
Papstar
 
 
 
 
 
 
Pret:
229.80 lei
(inclusiv tva)
 
 
 
Descriere produs

Detineti o cofetarie sau patiserie, un fast-food sau un magazin de paine? Probabil ca stiti deja cat de complicat este sa pastrati igiena mainilor celor care servesc clientii, asigurand in acelasi timp cea mai buna productivitate pentru a scurta timpul de asteptare. Pare aproape imposibil sa servesti si sa incasezi repede, pastrandu-ti in acelasi timp mainile curate la fiecare client!

 

Si totusi, atunci cand folosesti sistemul de utilizare al manusilor de unica folosinta "Clean Hands" lucrurile se simplifica extrem de mult, clientii se intorc multumiti, iar consumul de manusi scade, datorita posibilitatii de reutilizare!

 

Concret, acest sistem consta din utilizarea unor manusi din plastic transparent fixate pe o bratara dintr-un material elastic care permite mainii sa intre fara a fi nevoie de ajutorul celelilalte maini. Aceasta bratara se fixeaza cu un magnet inainte si dupa folosire pe suportul pentru masa de servire. Astfel contactul direct al mainilor cu alimentele este evitat, garantand tot timpul conditii maxime de igiena. In filmuletul de prezentare puteti vedea cum functioneaza lucrurile in cazul unei cofetarii/patiserii.

 

Suportul de manusi pentru masa de servire se fixeaza cu ajutorul unor adezivi de masa in pozitia care asigura cea mai buna ergonomicitate, urmand ca acesta sa serveasca ca si element de prindere al manusilor atunci cand nu sunt folosite. Atunci cand manusile se degradeaza, ele se scot cu multa usurinta de pe bratara si in locul lor se monteaza altele.

 

Pretul afisat este valabil pentru un set constand din 2 suporturi, 2 bratari de fixare a manusilor si 10 manusi.

ABONEAZA-TE ACUM LA
NEWSLETTERUL HORECA STAR!
Nume companie
Domeniu de activitate
Adresa de e-mail
 
COMENZI SI INFO
Tel. 0722627376
SUPORT CLIENTI
sales@horeca-star.ro
TIMISOARA
P-ta Bisericii, Nr 7