Manusi nitril albe
Manusi nitril albe
Manusa nitril alba
Manusa nitril alba
COD: 12239
 
 
 
Papstar
 
 
 
 
 
 
Pret:
59.87 lei
(inclusiv tva)
 
 
 
Descriere produs

Aceste manusi de unica folosinta albe sunt fabricate din nitril (latex sau cauciuc sintetic). Acesta este o substanta chimica care face parte din categoria elastomerilor, fiind cel mai rezistent material care se foloseste pentru fabricarea manusilor de unica folosinta.  Proprietatile pe care le are nitrilul, respectiv faptul ca nu se degradeaza la contactul cu uleiurile si grasimile, are o buna rezistenta la abraziune si intepaturi si este hipoalergenic fac ca manusile fabricate din acest material sa fie preferate de un numar din ce in ce mai mare de clienti.

 

Aceste manusi albe fac parte din categoria manusilor de cea mai buna calitate, putand fi folosite si in scop medical.  Recomandam de asemenea folosirea lor la curatenie, ingrijirea batranilor, in bucatarie, cosmetica, frizerii si saloane de tatuaj.

 

Pentru a asigura o aderenta mai buna la suprafetele ude, la nivelul buricelor degetelor au suprafata rugoasa. 

 

Deoarece nu contin proteina care declanseaza alergiile atat de raspandite in urma folosirii manusilor din latex, recomandam ca persoanele alergice sa incerce utilizarea manusilor din nitril. De cele mai multe ori, rezultatele sunt spectaculoase! 

 

Se livreaza in cutii de carton cu cate 100 de bucati, pretul afisat fiind pentru o cutie.

 

Va recomandam sa folositi manusile albe din nitril din oferta noastra atunci cand sunteti preocupati atat de confortul angajatilor dumneavoastra cat si de asigurarea celor mai bune conditii de igiena pentru clienti.

 

ABONEAZA-TE ACUM LA
NEWSLETTERUL HORECA STAR!
Nume companie
Domeniu de activitate
Adresa de e-mail
 
COMENZI SI INFO
Tel. 0722627376
SUPORT CLIENTI
sales@horeca-star.ro
TIMISOARA
P-ta Bisericii, Nr 7