Platou dreptunghiular, melamina alba lucioasa, 44x27x3 cm

Platou dreptunghiular, melamina alba lucioasa, 44x27x3 cm

 
 
 
COD: T8144
 
 
 
Horeca Star
 
 
 
 
 
 
Pret:
86.31 lei
(inclusiv tva)
 
 
 
Descriere produs

Un candy bar de succes presupune produse de calitate, in forme si culori cat mai originale in combinatie cu accesorii cat mai variate. Atunci cand montarea prajiturilor se face in platouri mari, care au o forma elaborata, cresc sansele ca eforturile dumneavoastra sa fie apreciate la adevarata lor valoare. Aceleasi reguli sunt valabile si in cazul produselor de tip fingerfood.

 

Materialul de fabricatie al acestor tavi este melamina. Beneficiind de un finisaj lucios de foarte buna calitate, platourile au un aspect exterior similar cu cel al platourilor de portelan

Au insa o greutate mai mica si se ciobesc sau se sparg mult mai greu, astfel ca sunt foarte utile atunci cand trebuie sa fie transportate in diverse locatii. Se pot spala in masina si au proprietati optime pana la temperatura de 70°C. Datorita formei adancite, cu margini ridicate, produsele se monteaza cu usurinta, fara a putea aluneca la manipularea tavitei.

 

Dimensiunile unui platou sunt: lungime de 44 cm, latime de 27 cm si inaltime de 3 cm.

 

Pretul afisat este pentru o bucata.

 

Atunci cand pasiunea dumneavoastra va conduce catre realizarea unor produse delicioase, cu forme si culori unice, va recomandam sa le montati in platourile elegante de la Horeca Star si veti maximiza rezultatul muncii depuse.

 

 

ABONEAZA-TE ACUM LA
NEWSLETTERUL HORECA STAR!
Nume companie
Domeniu de activitate
Adresa de e-mail
 
COMENZI SI INFO
Tel. 0722627376
SUPORT CLIENTI
sales@horeca-star.ro
TIMISOARA
P-ta Bisericii, Nr 7