Vas fingerfood 50 ml plastic transparent

 
 
 
COD: 19988
 
 
 
-12%
Papstar
 
 
 
 
 
 
Pret:
24.99 lei
21.98 lei
(inclusiv tva)
 
 
 
Descriere produs

Un pahar de unica folosinta premium, din polistiren transparent, rezistent, cu o claritate deosebita care are forma unui trunchi de piramida.

 

Forma foarte simpla si eleganta precum si existenta muchiilor ascutite il fac potrivit pentru montarea produselor cu o consistenta lichida.

 

Are o capacitate de 50 ml, inaltimea de 5 cm, laturile de 4,5 cm, iar materialul din care este confectionat este dur si are proprietati optime la temperaturi cuprinse intre -10°C si 70°C.

 

Se livreaza in cutii din plastic transparent cu cate 50 de bucati. Pretul afisat este pentru o cutie.

 

Caracteristicile enumerate mai sus recomanda utilizarea paharului fingerfood din polistiren transparent la:

 

furnizarea de servicii de catering - atunci cand veti dori sa obtineti un impact vizual maxim prin montarea produselor in recipiente speciale individuale;

 

- candy bar - atunci cand veti putea raspunde solicitarilor variate din partea clientilor si prin disponibilitatea de a introduce printre componentele candy-bar-ului si produse cu forme speciale si consistenta lichida.

 

Pentru a maximiza efectul produs asupra clientului va recomandam sa folositi si produsele complementare cum ar fi pipetele, tacamurile de mici dimensiuni sau tavile transparente.

 

ABONEAZA-TE ACUM LA
NEWSLETTERUL HORECA STAR!
Nume companie
Domeniu de activitate
Adresa de e-mail
 
COMENZI SI INFO
Tel. 0722627376
SUPORT CLIENTI
sales@horeca-star.ro
TIMISOARA
P-ta Bisericii, Nr 7