Pahar fingerfood 60 ml plastic transparent

 
 
 
COD: 11204
 
 
 
-26%
Papstar
 
 
 
 
 
 
Pret:
29.63 lei
21.98 lei
(inclusiv tva)
 
 
 
Descriere produs

Un pahar de unica folosinta premium, din polistiren transparent, rezistent, cu o claritate deosebita care are o forma clasica rotunda.

 

Forma simpla si inaltimea mare sunt foarte utile atunci cand dorim sa prezentam clientului un produs final cu straturi de culori diferite.

 

Are o capacitate de 60 ml, inaltimea de 7,5 cm, diametrul de 4 cm, iar materialul din care este confectionat este dur si are proprietati optime la temperaturi cuprinse intre -10°C si 70°C.

 

Paharul din plastic transparent de 60 ml se livreaza in seturi cu cate 30 de bucati. Pretul afisat este pentru un set cu 30 de bucati.

 

Caracteristicile enumerate mai sus recomanda utilizarea paharului fingerfood din polistiren transparent la:

 

- cofetarii - atunci cand veti dori sa oferiti un plus de satisfactie clientilor folosind ca si ambalaj un produs premium;

 

furnizarea de servicii de catering - atunci cand veti dori sa obtineti un impact vizual maxim prin prezentarea produselor in maniera fingerfood;

 

- candy bar - atunci cand veti putea raspunde solicitarilor variate din partea clientilor si prin disponibilitatea de a introduce printre componentele candy-bar-ului produse in culori asortate cu tematica evenimentului.

 

Pentru a maximiza efectul produs asupra clientului va recomandam sa folositi si produsele complementare cum ar fi pipeteletacamurile de mici dimensiuni sau tavile transparente.

ABONEAZA-TE ACUM LA
NEWSLETTERUL HORECA STAR!
Nume companie
Domeniu de activitate
Adresa de e-mail
 
COMENZI SI INFO
Tel. 0722627376
SUPORT CLIENTI
sales@horeca-star.ro
TIMISOARA
P-ta Bisericii, Nr 7