Pahar fingerfood 55 ml plastic transparent "Cube"

Pahar fingerfood 55 ml
Pahar fingerfood 55 ml

Pahar fingerfood 55 ml plastic transparent "Cube"

 
 
 
COD: 10524
 
 
 
-23%
Papstar
 
 
 
 
 
 
Pret:
31.11 lei
23.92 lei
(inclusiv tva)
 
 
 
Descriere produs

Un pahar de unica folosinta premium, din plastic transparent, rezistent, cu o claritate deosebita care are o forma cubica.

 

Forma simpla si extraordinar de stabila sunt foarte utile atunci cand dorim sa prezentam clientului un numar mare de produse montate in timp foarte scurt.

 

Acest pahar pentru candy bar are o capacitate de 55 ml, inaltimea de 4,7 cm, laturile de 4,2 cm, iar materialul din care este confectionat este dur si are proprietati optime la temperaturi cuprinse intre -10°C si 70°C.

 

Paharul din plastic transparent "Cube" se livreaza in seturi care contin cate 30 de bucati. Pretul afisat este pentru un set.

 

Caracteristicile enumerate mai sus recomanda utilizarea paharului fingerfood cubic din plastic transparent la:

 

furnizarea de servicii de catering - atunci cand veti dori sa obtineti un impact vizual maxim prin prezentarea produselor in maniera fingerfood;

 

- candy bar - atunci cand veti putea raspunde solicitarilor variate din partea clientilor si prin disponibilitatea de a introduce printre componentele candy-bar-ului produse montate in forme cubice.

 

Pentru a maximiza efectul produs asupra clientului va recomandam sa folositi si produsele complementare cum ar fi pipetele, tacamurile de mici dimensiuni sau tavile transparente.

ABONEAZA-TE ACUM LA
NEWSLETTERUL HORECA STAR!
Nume companie
Domeniu de activitate
Adresa de e-mail
 
COMENZI SI INFO
Tel. 0722627376
SUPORT CLIENTI
sales@horeca-star.ro
TIMISOARA
P-ta Bisericii, Nr 7