Pahar fingerfood 50 ml plastic transparent

 
 
 
COD: 85122
 
 
 
-21%
Papstar
 
 
 
 
 
 
Pret:
32.94 lei
25.99 lei
(inclusiv tva)
 
 
 
Descriere produs

Un pahar de unica folosinta premium, din polistiren transparent, rezistent, cu o claritate deosebita care are o forma patrata usor stilizata.

 

Forma patrata, stabilitatea deosebita si pretul unitar avantajos sunt foarte utile atunci cand dorim sa prezentam clientului un produs de buget, usor de transportat si de montat.

 

Are o capacitate de 50 ml, inaltimea de 4,2 cm, laturile de 5 cm, iar materialul din care este confectionat este dur si are proprietati optime la temperaturi cuprinse intre -10°C si 70°C.

 

Se livreaza in cutii cu cate 50 de bucati. Pretul afisat este pentru o cutie.

 

Caracteristicile enumerate mai sus recomanda utilizarea paharului fingerfood din polistiren transparent la:

 

furnizarea de servicii de catering - atunci cand veti dori sa obtineti un impact vizual maxim si o buna eficienta economica prin montarea in maniera fingerfood a unei cantitati mari de produse in timp record;

 

- candy bar - atunci cand veti putea raspunde solicitarilor variate din partea clientilor si prin disponibilitatea de a introduce printre componentele candy-bar-ului produse simple, cu un pret unitar avantajos.

 

Pentru a maximiza efectul produs asupra clientului va recomandam sa folositi si produsele complementare cum ar fi pipetele sau tacamurile de mici dimensiuni.

ABONEAZA-TE ACUM LA
NEWSLETTERUL HORECA STAR!
Nume companie
Domeniu de activitate
Adresa de e-mail
 
COMENZI SI INFO
Tel. 0722627376
SUPORT CLIENTI
sales@horeca-star.ro
TIMISOARA
P-ta Bisericii, Nr 7