Caserola pt. supa, plastic PP, 350 ml, alba, diametru 11,5 cm, inaltime 6 cm

Caserola plastic 350 ml
Caserola plastic 350 ml

Caserola pt. supa, plastic PP, 350 ml, alba, diametru 11,5 cm, inaltime 6 cm

 
 
 
COD: 88696
 
 
 
NOU
-26%
Horeca Star
 
 
 
 
 
 
Pret:
17.57 lei
12.96 lei
(inclusiv tva)
 
 
 
Descriere produs

Problemele permanente cauzate de calitatea proasta a ambalajelor ieftine v-au obosit? Supele si ciorbele preparate de dumneavoastra sunt de cea mai buna calitate, insa feedback-ul de la clienti nu este excelent din cauza problemelor aparute la livrare? Probabil ca este momentul sa nu mai faceti rabat de la calitate nici in zona livrarilor la domiciliu! Incepeti sa folositi caserole premium pentru supa si veti trai din plin satisfactia lucrului bine facut!

 

Fabricata din PP (polipropilena), aceasta caserola alba este dura si rigida. Are un design special pentru a fi folosita impreuna cu mancarurile fierbinti. Astfel, pe exterior are o suprafata rugoasa, cu ridicaturi care asigura atat o pastrare un timp mai indelungat a temperaturii preparatelor cat si manipularea cu usurinta. Poate fi folosita in cuptorul cu microunde. Nu transfera niciun fel de gust sau miros mancarurilor. 

 

caserola rezistenta pentru supa are capacitatea de 350 ml, un diametru de 11,5 cm si o inaltime de 6 cm. Se foloseste impreuna cu capacul transparent.

 

Pretul afisat este pentru un set cu 25 de bucati si nu include si capacele.

ABONEAZA-TE ACUM LA
NEWSLETTERUL HORECA STAR!
Nume companie
Domeniu de activitate
Adresa de e-mail
 
COMENZI SI INFO
Tel. 0722627376
SUPORT CLIENTI
sales@horeca-star.ro
TIMISOARA
P-ta Bisericii, Nr 7