Bol pt. supa, plastic PP, 500 ml, alb, diametru 11,5 cm, inaltime 8,5 cm

Bol supa 500 ml plastic alb
Bol supa 500 ml plastic alb

Bol pt. supa, plastic PP, 500 ml, alb, diametru 11,5 cm, inaltime 8,5 cm

 
 
 
COD: 88697
 
 
 
NOU
-28%
Horeca Star
 
 
 
 
 
 
Pret:
19.04 lei
13.65 lei
(inclusiv tva)
 
 
 
Descriere produs

Ati obosit sa va confruntati permanent cu problemele cauzate de calitatea slaba si fluctuanta a ambalajelor ieftine si de proasta calitate? Va doriti sa aveti linistea necesara pentru a va putea concentra asupra calitatii preparatelor dumneavoastra? Incepeti sa folositi ambalaje premium, iar micile cresteri de costuri vor fi recompensate din plin de satisfactia de a avea clienti fideli si multumiti.

 

Aceste boluri de unica folosinta pentru supa sunt fabricate din PP (polipropilena) alba. Sunt foarte rigide si rezistente, fiind practic imposibil sa se deterioreze pe durata transportului. Au o froma constructiva special conceputa pentru utilizarea la mancarurile fierbinti. Astfel, suprafata exterioara este rugoasa si cu mici ridicaturi care confera bune proprietati termoizolante. Se pot folosi pentru orice fel de mancare la temperatura ridicata, chiar si in cuptorul cu microunde. Nu transfera gust sau miros preparatelor dumneavoastra.

 

Capacitatea acestor boluri rezistente pentru supa este de 500 ml. Ele au un diametru de 11,5 cm si o inaltime de 8,5 cm. Se folosesc impreuna cu un capac transparent care asigura o fixare foarte buna.

 

Pretul afisat este pentru un set cu 25 de boluri pentru supa. Capacele nu sunt incluse.

 

 

ABONEAZA-TE ACUM LA
NEWSLETTERUL HORECA STAR!
Nume companie
Domeniu de activitate
Adresa de e-mail
 
COMENZI SI INFO
Tel. 0722627376
SUPORT CLIENTI
sales@horeca-star.ro
TIMISOARA
P-ta Bisericii, Nr 7